Mīksto mēbeļu tīrīšana – Cik tas ir svarīgi?

Vai jūsu dīvāns izskatās mazliet novecojis? Vai Jūs jūtat nedaudz nepatīkamu smaku, vakara atpūtas laikā uz dīvāna? Ja tā, tad var būt ir pienācis laiks, lai jūsu mēbeles saņemtu padziļinātu tīrīšanu un smaku likvidēšanu?

Ir svarīgi saglabāt savas mīkstās mēbeles tīras un brīvas no putekļiem un baktērijām, un ieteicams reizi gadā, veikt padziļināti tīrīšanu. Dīvāns ir tā vieta, kur katru vakaru ģimene pulcējas, lai kopīgi pavadītu vakarus ar interesantiem stāstiem par dienas gaitā notikušo, vai vienkārši noskatītos iecienītākās filmas un kopā izsmietos. Mīļais un komfortablais atpūtas krēsls ir tā vieta, kur ikviens ir iecienījis, iemalkot rīta kafiju, vai vienkārši izlasīt romānu/stāstu.
Jūs neapzināti pavadāt ļoti daudz laika uz mīkstajām mēbelēm, kur dziļāk ir iemitinājušās dažādas baktērijas un putekļi, kas ilgtermiņā ir ļoti kaitīgi Jūsu veselībai.

Kādas baktērijas atrodas Jūsu mēbelēs?

Apskatīsim dažus izplatītākos baktēriju un alergēnu veidus: Kas tiek likvidēti, veicot, mīksto mēbeļu tīrīšanu!

Stafilokoku baktērijas

Šīs parastās baktērijas var dzīvot uz mīksto mēbeļu virsmām un izraisīt veselu virkni veselības problēmu, tostarp impetigo, celulīta, kuņģa darbības traucējumu un pneimonijas. Lai gan arī neviens no mums nav aizdomājies, kad ja rodas kādas slimības, kādam no ģimenes locekļiem, ka viens no iemesliem varetu būtu baktērijas, kas atrodas mīkstajās mēbelēs. Un kad būtu nepieciešama padziļināta mēbeļu tīrīšanai, lai vairs neatkārtotos šāda veida problēmas.

Pseudomonas

Ir baktērijas, kuras ir ierindotas Pseudomonas ģimenē. Šīs baktērijas ir ļoti daudzveidīgas un spēj kolonizēties dažādās vidēs, ieskaitot mīkstās mēbeles. Viņas spēj izdzīvot ļoti skarbos apstākļos, kas nozīmes, ka lai atbrīvotos no šīm baktērijām, ir nepieciešama padziļināta tīrīšana. Infekcijas cita starpā var izraisīt ādas kairinājumu, bakteriālu keratītu (acu infekciju), galvassāpes, drudzi un ausu infekcijas.

Aspergillus versicolor

Aspergillus versicolor ir sēne, kas bieži atrodama mēbelēs un spēj augt uz paklājiem, un to uzskata par vienu no sastopamākajām baktērijām mājokļa telpās. Tās izraisa raksturīgo “pelējuma un vecuma” smaku. Šis sēnīte var kairināt acis, degunu un rīkli, izraisīt elpošanas simptomus un smagos gadījumos var izraisīt smagas sēnīšu infekcijas, no kurām ir ļoti grūti atbrīvoties.

Šie ir tikai daži piemēri, tomēr ir neskaitāmas citas baktērijas, kuras varētu iekļūt jūsu mēbelēs.

Kā šīs baktērijas nonāk tavā mājvietā?

Nu, kaut arī dažas baktērijas izplatās, kad mājās ir kāds saslimis (piemēram, ar Staphylococcus), citas dzīvo puķu augsnē ap mājām un iekštelpās, kā arī citas tiek ievazātas, no pašā cilvēka, uzņemot tās apkārtējā vidē, protams, nedrīkst izslēgt arī variantu, ja Jums mājas ir mājdzivnieki.

Pētījumi ir arī apstiprinājuši, ka cilvēki tās paši pārnēsā. Uzturoties dažādās vidēs, un izmantojot, mīkstās mēbeles (Piemēram, darbā, ciemošānās pie draugiem, sabiedrisko zonu apmeklēšana, ēstuvju apmeklēšana, utt)

Ko darīt, lai nodrošinātu, ka jūsu ģimenes galvas atrodas uz virsmas, kurā nav infekcijas?

Mīksto mēbeļu padziļināta tīrīšana un smaku likvidēšana, vismaz reizi gadā palīdzēs Jums un Jūsu ģimenes locekļiem, baudīt komfortu un patīkamu gaisu Jūsu mājoklis, TAS MAKSĀ TIKAI €45.


Bet ieguvums ir NESAMĒRĪGS naudas summai, ko ieguldāt par mīksto mēbeļu tīrīšanu!

PIESAKI MĪKSTO MĒBEĻU TĪRĪŠANU